Segueix-nos a les xarxes socials:

El Festival de Jazz Costa Brava de Palafrugell clou amb èxit la seva 25a edició

Les dues actuacions de pagament van exhaurir entrades i els concerts gratuïts van atraure un nombrós públic

El Festival de Jazz Costa Brava, que s'ha celebrat aquest passat cap de setmana a Palafrugell, ha tancat la seva 25a edició amb èxit absolut de públic, segons ha explicat l'organització en un comunicat. El festival està organitzat per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palafrugell, amb el suport de la Diputació de Girona.

«El Festival de Jazz Costa Brava és ja una referència musical i cultural del nostre país. Les 25 edicions celebrades i el gran èxit de públic, tant local com forà, confirmen la gran feina feta al llarg d'aquests anys i, un any més, l'atractiu d'un cartell de primer nivell» assegura Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell i regidor de Cultura. «Sens dubte, el jazz seguirà sonoritzant la tardor a Palafrugell molts anys més», conclou.

Els dos concerts de pagament que hi havia programats per aquesta edició (divendres, Jazz & Rouge, amb l'actuació de Violetta Curry & Jaume Vilaseca trio, i dissabte La Locomotora Negra, amb la Coral Sant Jordi) van exhaurir les entrades. Però aquestes no van ser les úniques actuacions amb èxit de públic, tots els concerts gratuïts programats a plaça Nova, van omplir el centre de la vila de gom a gom: començant per divendres a la tarda amb l'actuació de Phat Fred, seguit de les actuacions de Susana Sheiman & L'Energia Big Band amb els Combos de l'Escola de Música de Palafrugell i Anna Sàez Quintet, el dissabte; i per acabar el diumenge amb la Xaranga de l'Escola de Música de Palafrugell, i l'actuació de Clarence Bekker Band.

Prem per veure més contingut per a tu