Segueix-nos a les xarxes socials:

Propostes musicals per a tothom

En el cartell musical de Figueres destaca la combinació de música, teatre i projeccions que Albert Pla fa a Miedo, al Jardí; La tendresse, un homenatge a la chanson française a càrrec d'Anna Roig, Àlex Cassanyes i la Big Band Project, a La Cate i el projecte Cicle 66Butaques de La Cate amb músics com Ferran Palau, Maria Rodés o Rusó Sala. Marc Parrot també oferirà un doble concert per presentar Refugi dins una iurta que s'instal·larà al parc Bosc.

En el cas de la programació musical d'Olot, s'hi troben concerts de tots els estils: jazz (amb el cicle Jazz Olot), clàssica, folk, cantautors de diferents èpoques (Pau Riba i Ferran Palau) o el concert de N3rdistan, una banda que ha musicat poetes i pensadors àrabs.

Pel que fa a Salt, destaquen propostes com Els Carbonell Coma Vergés, un espectacle de poemes i cançons amb Sergi Carbonell, el teclista de Txarango i el seu pare, Janot; Cordes de dona, amb la mezzosoprano Marisa Martins o La bruixa de la tramuntana, un musical per al públic familiar a ritme d'havaneres i hits ie-ie dels 60.

Prem per veure més contingut per a tu