Segueix-nos a les xarxes socials:

"Prisoner", el debut discogràfic de la jove cantant ripollesa Txenia

L'artista barreja electrònica i pop en un EP inspirat en les muntanyes i la solitud

"Prisoner", el debut discogràfic de la jove cantant ripollesa TxeniaDdG

La jove cantautora ripollesa Txenia ha debutat aquest mes de març amb l'EP Prisoner (Shavasana Records), que presenta quatre nous temes amb un estil que ha catalogat com a "deep synth-pop", que neix entre el synth-pop i l'electrònica sense oblidar la presència de guitarres i instruments orgànics. L'àlbum ja es pot escoltar a les grans plataformes com Spotify, iTunes, Amazon Music o YouTube.

L'artista de Ribes de Freser ha presentat el seu nou treball amb el videoclip del senzill Tic Toc, que des de la seva publicació a les xarxes va aconseguir més de 1.000 visites en menys de tres hores i aporta una experiència visual que reuneix el sentiment de la cançó amb la solitud de les muntanyes, amb un missatge crític i arriscat.

Prisoner inclou quatre cançons que, segons la discogràfica, "transmeten una profunda personalitat, missatges intensos i aires del nord, amb lletres que parlen de conceptes com l'existència, l'amor i les creences adquirides, des d'una mirada molt íntima i personal".

En les cançons, afegeix la discogràfica, "cadascun dels sons que hi apareixen signifiquen un sentiment o un motiu, amb l'objectiu d'arribar al fons de les persones", un segell personal que Txenia també imprimeix a les veus, amb "lletres profundes que fan reflexionar, combinades amb sons curosos, escollits al detall".

Prem per veure més contingut per a tu