La jove cantautora ripollesa Txenia ha debutat aquest mes de març amb l'EP Prisoner (Shavasana Records), que presenta quatre nous temes amb un estil que ha catalogat com a "deep synth-pop", que neix entre el synth-pop i l'electrònica sense oblidar la presència de guitarres i instruments orgànics. L'àlbum ja es pot escoltar a les grans plataformes com Spotify, iTunes, Amazon Music o YouTube.

L'artista de Ribes de Freser ha presentat el seu nou treball amb el videoclip del senzill Tic Toc, que des de la seva publicació a les xarxes va aconseguir més de 1.000 visites en menys de tres hores i aporta una experiència visual que reuneix el sentiment de la cançó amb la solitud de les muntanyes, amb un missatge crític i arriscat.

Prisoner inclou quatre cançons que, segons la discogràfica, "transmeten una profunda personalitat, missatges intensos i aires del nord, amb lletres que parlen de conceptes com l'existència, l'amor i les creences adquirides, des d'una mirada molt íntima i personal".

En les cançons, afegeix la discogràfica, "cadascun dels sons que hi apareixen signifiquen un sentiment o un motiu, amb l'objectiu d'arribar al fons de les persones", un segell personal que Txenia també imprimeix a les veus, amb "lletres profundes que fan reflexionar, combinades amb sons curosos, escollits al detall".