Segueix-nos a les xarxes socials:

Love of Lesbian presenta «V.E.H.N» en primícia a les comarques gironines

Després de convertir-se en la nova imatge de la «vella normalitat» al Palau Sant Jordi, la banda barcelonina actua aquest cap de setmana a l’Auditori en un doble concert, ahir i avui

Concert de Love of Lesbian a l'Auditori de GironaMarc Martí

10

Dos mesos després del concert pilot al Palau Sant Jordi, Love of Lesbian aterra aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona per a presentar en primícia a les comarques gironines el seu nou treball, Viaje épico hacia la nada (V.E.H.N).

Amb un acrònim que, segons el cantant, Santi Balmes, «fa la sensació que interpel·la a la persona que té el disc a les mans», Viaje épico hacia la nada és el vuitè disc d’estudi de la formació, «una mena d’al·legoria a la vida arran de la desaparició voluntària d’un amic», explica. El leitmotiv, però, és clar: «fer passes endavant» malgrat les adversitats. Un missatge que, tot i no haver estat motivat per la pandèmia, concorda amb el context actual de «paràlisi» social i emocional.

El disc, que es va començar a gestar poc abans de la declaració de l’estat d’alarma i es va acabar d’enregistrar al juny del 2020, els va permetre deixar reposar els temes durant el confinament. «Vam poder veure les cançons des d’una altra perspectiva, sense urgència, perquè ningú ens estava esperant», confessa Balmes. Els canvis en les lletres, però, van ser mínims, tant de fons com de forma. Una de les cançons de l’àlbum, Catalunya bondage, que originalment parlava del procés independentista, va experimentar un canvi de lletra per a adaptar-la al context pandèmic. De les altres, només «dues frases».

La banda, que es troba en un moment de consolidació en què «ens sentim capaços de tot», afronta el futur amb optimisme. Després d’un còctel d’emocions davant de cinc mil persones sense distància de seguretat al Palau Sant Jordi, on van experimentar «nostàlgia, alegria i pena a la vegada», ara comença el Viaje épico hacia la nada.

Prem per veure més contingut per a tu