Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor Frederic Streich, propietari de la llibreria Context de Girona

Les xarxes socials s'inunden de missatges de record, on en destaquen el seu humor, amabilitat i contribució a la vida cultural gironina

Mor Frederic Streich, propietari de la llibreria Context de GironaMarc Martí

L’escena cultural gironina ha quedat durament trasbalsada aquest matí amb la mort del propietari de la llibreria Context de Girona, Frederic Streich.

Nascut a Barcelona, va viure durant vint anys a l’Empordà. Després de venir a Girona a impartir conferències i cursos, va considerar la ciutat l’emplaçament perfecte per a muntar-hi el cafè-llibreria amb la qual sempre havia somiat. Així va néixer, l’any 2009, Context, que aviat va convertir-se en un dels pols d'atracció cultural més actius de les comarques gironines amb l'organització de recitals, poesia, teatre en viu, cinema, exposicions i fins i tot, en temps de pandèmia, va impulsar tertúlies virtuals.

Viure just sobre la llibreria Context, com ho feia quan estava ubicada a Pou Rodó, era com no abaixar mai la persiana. Tot i traslladar-se a la Cort Reial, mai va voler abandonar el cor del Barri Vell de Girona.

Les xarxes socials s'han inundat de missatges en record a Frederic Streich. En destaquen el seu humor, amabilitat i la seva contribució a la vida cultural gironina.

Prem per veure més contingut per a tu