Segueix-nos a les xarxes socials:

Unes 250 persones al dia visiten la mostra virtual de l’espai Thyssen

Durant onze nits s’han projectat a Sant Feliu obres representatives de la col·lecció de Carmen Cervera

Unes 250 persones al dia visiten la mostra virtual de l’espai Thyssen

L’exposició (In)visible de l’espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols ha registrat uns 250 visitants diaris durant les onze nits d’agost que ha estat oberta. La mostra virtual a la plaça de l’Abadia, que s’ha pogut visitar durant dues hores cada nit, mostrava trenta-tres obres representatives de la secció catalana de la col·lecció de la baronessa Carmen Cervera projectades a la paret de l’antic monestir de Sant Feliu. Aquestes obres estaven animades i anaven acompanyades de sons que ubicaven a l’espectador a l’escena, en un joc de projeccions que ha anat a càrrec de Nueveojos.

Durant la jornada de tancament, aquest dilluns, la baronessa Carmen Thyssen va visitar la mostra i va mostrar-se "sorpresa i emocionada" de l’impacte que generaven aquelles obres projectades amb l’animació virtual i els sons.

Segons Cervera, "veure un quadre a mi em porta moltes emocions, i puc estar hores contemplant-lo… Doncs imagineu-vos com és d’emocionant veure els quadres projectats amb un cert moviment, amb unes petites animacions que li donen una certa vida, amb elements sonors que els acompanyen -com el so dels arbres, gavines... és molt emocionant".

Des del consistori fan un balanç positiu de l’activitat. El primer tinent d’alcalde i regidor encarregat del projecte Thyssen Josep Melcior Muñoz, explica que "el balanç és altament satisfactori, i s’ha pogut realitzar la missió que hi havia, que era un acostament de la col·lecció a la ciutadania, amb tecnologia del segle XXI".

Prem per veure més contingut per a tu