Segueix-nos a les xarxes socials:

RAC1 celebrarà a Girona el Dia Mundial de la Ràdio

Els programes «No ho sé» i «Tu diràs» s’emetran des del Centre Cultural la Mercè

RAC1 celebrarà a Girona el Dia Mundial de la RàdioRAC1

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio, el pròxim dimarts 13 de febrer, RAC1 sortirà demà divendres dels seus estudis per arribar a les quatre capitals catalanes.

El món a RAC1, amb Jordi Basté, donarà el tret de sortida a la celebració a partir de les 9 h del matí des del Teatre La Llotja de Lleida. El programa també comptarà amb la presència de Xavi Bundó, editor i presentador del Via Lliure. Al migdia, a partir de les 12 h, La competència i el Vostè primer faran els programes des de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Els Òscars compartiran programa amb el cantant i compositor d’Els Pets, Lluís Gavaldà. I per la seva banda, Marc Giró entrevistarà l’exprimera ministra francesa, Élisabeth Berne.  

A la tarda, de 15 h a 18 h, el Versió RAC1, amb Toni Clapés, farà ràdio des de les pistes del Circ Històric Raluy, a Barcelona. La jornada es clourà des del Centre Cultural La Mercè de Girona on, a partir de les 20 h, Anna Vallhonesta dirigirà el No ho sé, amb convidats com Joan i Josep Roca i una taula de crònica negra amb el penalista Carles Monguilod, la periodista Anna Punsí i el forense Narcís Bardalet. A les 22.30 h, el Tu diràs, amb Aleix Parisé, posarà punt final a la festa de la ràdio parlant de l’esport gironí.

Prem per veure més contingut per a tu