RAC1 celebrarà a Girona el Dia Mundial de la Ràdio

Els programes «No ho sé» i «Tu diràs» s’emetran des del Centre Cultural la Mercè

La periodista Anna Vallhonesta presenta «No ho sé».

La periodista Anna Vallhonesta presenta «No ho sé». / RAC1

DdG

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio, el pròxim dimarts 13 de febrer, RAC1 sortirà demà divendres dels seus estudis per arribar a les quatre capitals catalanes.

El món a RAC1, amb Jordi Basté, donarà el tret de sortida a la celebració a partir de les 9 h del matí des del Teatre La Llotja de Lleida. El programa també comptarà amb la presència de Xavi Bundó, editor i presentador del Via Lliure. Al migdia, a partir de les 12 h, La competència i el Vostè primer faran els programes des de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Els Òscars compartiran programa amb el cantant i compositor d’Els Pets, Lluís Gavaldà. I per la seva banda, Marc Giró entrevistarà l’exprimera ministra francesa, Élisabeth Berne.  

A la tarda, de 15 h a 18 h, el Versió RAC1, amb Toni Clapés, farà ràdio des de les pistes del Circ Històric Raluy, a Barcelona. La jornada es clourà des del Centre Cultural La Mercè de Girona on, a partir de les 20 h, Anna Vallhonesta dirigirà el No ho sé, amb convidats com Joan i Josep Roca i una taula de crònica negra amb el penalista Carles Monguilod, la periodista Anna Punsí i el forense Narcís Bardalet. A les 22.30 h, el Tu diràs, amb Aleix Parisé, posarà punt final a la festa de la ràdio parlant de l’esport gironí.