Segueix-nos a les xarxes socials:

Ryanair guanya 503 milions en l'exercici 2011-2012, un 25 per cent més    

Ryanair va registrar en el seu últim exercici fiscal, que va concloure el passat 31 de març, un benefici net de 503 milions d'euros, fet que suposa un 25% més que en l'exercici anterior, "malgrat els alts preus del petroli i la recessió mundial" i "gràcies a una menor competència", va informar l'aerolínia.

La companyia va incrementar la seva facturació en un 19%, fins als 4.324 milions, després d'elevar el seu tràfic de passatgers en un 5%, arribant als 75,8 milions de viatgers transportats, enfront dels 72,1 milions que va registrar l'any anterior.

Les vendes per serveis auxiliars -vendes a bord, lloguer de vehicles i reserves d'hotel- també van créixer un 8%, fins als 886 milions d'euros i el preu mitjà del bitllet es va encarir un 16%.

Advertència de Vueling

L'aerolínia Vueling ha enviat un correu electrònic a clients amb els bitllets ja comprats i per a vols que encara no s'han realitzat, advertint-los que es reserva el dret d'augmentar el preu final, per l'augment de les taxes aeroportuàries previst pel Govern. La companyia diu que es limita a fer de recaptadora d'una taxa que repercuteix a favor de l'administració.

Prem per veure més contingut per a tu