Segueix-nos a les xarxes socials:

Caprabo no acomiadarà personal però pacta rebaixes salarials

Caprabo aplicarà una reducció salarial al 10 per cent de la plantilla a partir d'aquest exercici i el 2014 però mantindrà els 8.400 llocs de treball de la companyia, va informar la cadena de supermercats en un comunicat. La direcció de Caprabo ha acordat amb la majoria dels sindicats un conjunt de mesures en l'àmbit retributiu i de la reorganització per millorar la seva posició competitiva.

A més de la reducció salarial, l'acord preveu l'aplicació de canvis organitzatius en les plataformes i la reorganització de l'estructura dels supermercats de la companyia, la qual cosa suposarà canvis per a un 15 per cent dels empleats. La reducció salarial per al 10 per cent dels empleats es començarà a aplicar en la nòmina de febrer i, segons el comunicat, l'ajust serà progressiu en funció del sou fins a un màxim del 15 per cent per als empleats amb els més grans sous.

El 7 per cent de les persones afectades per la reducció salarial tindran baixades inferiors al 5 per cent, mentre que les que patiran la retallada retallada més gran (15%), principalment directius i comandaments, representen el 0,6 per cent del total dels treballadors.

Caprabo realitzarà a més canvis en l'organització de les plataformes de distribució d'Abrera i l'Hospitalet de Llobregat, entre elles la supressió dels torns de nit.

Caprabo té una xarxa de 356 supermercats a Catalunya, Madrid i Navarra. Del total dels seus treballadors, el 78 per cent ho fan a Catalunya, el 15 per cent a Madrid i el 7 per cent en Navarra. Del total de la plantilla, el 87 per cent correspon al personal de botigues.

Prem per veure més contingut per a tu