Segueix-nos a les xarxes socials:

La Cambra de Girona impulsa un pla per iniciar les empreses en l'exportació

La Cambra de Comerç de Girona ha presentat una campanya per iniciar les empreses en l'exportació amb uns preus que, assegura, són molt atractius: La diagnosi del potencial d'internacionalització costa 100 euros, el pla de promoció internacional, 300 euros, i el test de mercat és gratuït. En vuit mesos les empreses que passin totes les fases estaran en condicions de començar a exportar.

L'objectiu és mostrar el camí de les vendes a l'exterior a les empreses que no han exportat mai o que ho fan esporàdicament, analitzar els punts clau per saber si estan preparades per a la internacionalització i mostrar els instruments de suport amb els que poden comptar per tenir èxit en aquesta tasca.

La campanya comença amb la Diagnosi del potencial d'internacionalització. L'objectiu es descobrir si l'empresa està preparada per abordar el projecte de la internacionalització tant a nivell empresarial com de producte o servei.

Per tal d'informar d'aquesta campanya s'ha programat una jornada informativa gratuïta, el 19 de juny de 2015, a les deu del matí a la sala d'actes de la Cambra, titulada "Vols exportar?".

Prem per veure més contingut per a tu