Segueix-nos a les xarxes socials:

Eurekakids vol 20 botigues més

El fabricant de joguines educatives de Riudellots preveu posar en marxa els nous punts de venda abans que acabi l'any; Qatar, a l'Orient Mitjà, serà el proper país on aterrarà la marca

Eurekakids vol 20 botigues mésdiari de girona

La cadena de joguines educatives Eurekakids, amb seu a Riudellots de la Selva, té previst obrir vint nous establiments d'aquí a final d'any, les quals, sumades a les altres 9 que ja obert al llarg del primer semestre de 2016, sumaran una trentena de nous punts de venda abans que acabi l'any. Una de les noves botigues s'obrirà properament a Qatar, va informar ahir la marca.

tenda a Cali. D'aquesta manera, la xarxa de punts de venda de la marca a tot el món s'enfila fins als 179, repartits per 13 països: Espanya (109), Itàlia (29), França (11), Bèlgica (6), Andorra (1) Luxemburg (1), San Marino (1), Croàcia (1), Unió dels Emirats Àrabs (1), Oman (1), Colòmbia (12), Mèxic (5) i Panamà (1). Les tendes Eurekakids van tancar el 2015 amb unes vendes de 41 milions d'euros, un 12% més que l'any anterior. La cadena Eurekakids compta amb un catàleg que inclou més de 7.000 referències, amb joguines orientades a «despertar la intel·ligència» dels nens de totes les edats, «amb el compromís de formar futures generacions amb els jocs de sempre, els que potencien la seva imaginació i fomenten valors com l'amistat». La marca també disposa d'una botiga online traduïda a set idiomes i des de la qual exporta productes a fora.

Prem per veure més contingut per a tu