Segueix-nos a les xarxes socials:

La venda de pisos augmenta el 13% al setembre

A totes les demarcacions catalanes creixen les transaccions a excepció del mercat immobiliari de Lleida on cauen el 3,6%

La venda de pisos augmenta el 13% al setembre

A Girona, el nombre d'operacions de compravenda de pisos al setembre es va situar en 871 expedients, cosa que va suposar un increment del 13,41% en relació amb al setembre de l'any passat. És la xifra més gran en un mes de setembre des del 2007.

De les 871 operacions de compravenda de pisos que es van registrar al setembre a la demarcació de Girona, 151 van correspondre a pisos nous, el 17,34% del total i amb un augment en relació amb l'any passat del 19,84%. El nombre de pisos vells venuts a Girona al setembre va sumar 720 unitats, el 82,66% del total de les operacions realitzades en aquest demarcació i amb un increment del 12,15% en relació amb al setembre del 2017.

Les xifres facilitades per l'INE indiquen que a Catalunya al setembre es van fer 6.429 operacions de compravenda de pisos, amb un increment del 3,59% en relació amb el setembre del 2017. La xifra d'aquest mes a Catalunya és la més alta en un mes de setembre des del 2007.

Des que va començar l'any i fins el mes de setembre, a Catalunya s'han registrat cinc mesos amb taxes positivesd'operacions de compravenda i 4 mesos amb descensos en la venda de pisos, al març, al maig, al juny i a l'agost. Les xifres de compravenda de pisos al setembre a Catalunya són les més altes que es registren en aquesta demarcació en un mes de setembre des del 2007.

A Catalunya, els mercats de Barcelona, Girona i Tarragona han registrat al setembre taxes anuals positives de compravenda de pisos, el 2%, el 13% i el 5%, respectivament, mentre que Lleida ha registrat una retrocés del 3,58%, el primer descens després de 16 mesos d'increments.

Prem per veure més contingut per a tu