Segueix-nos a les xarxes socials:

L'empresa matriu de Casademont invertirà 10 milions a Roda de Ter

?Costa Food Meat compra tres parcel·les a l'Incasòl al poble d'Osona per un milió ?La societat vol ampliar les seves instal·lacions de sala d'especejament i magatzem i crear 100 llocs de treball

L'empresa matriu de Casademont invertirà 10 milions a Roda de Ter

Costa Food Meat, l'antiga Càrnies Toni Josep i empresa matriu de la gironina Casademont, ha adquirit tres parcel·les a l'Institut Català del Sòl (Incasòl) al polígon industrial El Puig Vell de Roda de Ter (Osona) per 946.488 euros. Els terrenys, que ocupen una superfície global de 12.619 metres quadrats, serviran perquè la filial del grup aragonès Costa Food Group, el segon major productor de carn de porc a Espanya després Vall Companys, ampliï les seves instal·lacions de sala d'especejament i magatzem frigorífic.

Amb aquesta ambiciosa operació, la companyia aragonesa preveu la creació de cent nous llocs de treball i invertir deu milions d'euros, que seran desemborsats en dues fases: una primera en la qual s'injectaran tres milions d'euros i una altra posterior amb un desemborsament de set milions d'euros.

Segons les últimes dades publicades, la societat Costa Food Meat va facturar 137,7 milions d'euros el 2018 i va guanyar 400.339 euros. La firma compta actualment amb instal·lacions a Vic i Gurb, també a la comarca d'Osona, i s'ha convertit en una de les peces clau de Costa Food Group a Catalunya des de la seva adquisició el 2016. La seva filial Casademont té dues fàbriques a Girona i Palol de Revardit.

Amb l'ull posat a Catalunya

La companyia de Fraga (Osca), pertanyent al Grup Empresarial Costa, porta diversos anys amb l'ull posat en la indústria càrnia catalana. Així, a més de Costa Food Meat, el conglomerat ha adquirit empreses tan importants per al sector com Casademont, l'any 2018, o Càrnies Solà, l'any passat.

Prem per veure més contingut per a tu