Segueix-nos a les xarxes socials:

Fornells acull fins al 19 de setembre la fira del vehicle Expocasió Girona

La mostra automobilística torna després de dos anys de no poder-la fer a causa de la pandèmia

Fornells acull fins al 19 de setembre la fira del vehicle Expocasió Girona

Després de dos anys de no poder fer la fira del vehicle Expocasió Girona a causa de la pandèmia (la última va ser l’edició especial KM 0 el setembre de 2019, tot i que es va realitzar una edició «confinada» el juny de 2020 on cada expositor oferia les seves ofertes a les seves instal.lacions) aquest any es torna a fer al mateix lloc de sempre: al polígon Pla de la Seva de Fornells de la Selva.

Amb una superfície total d’uns 12.000 metres quadrats, els visitants trobaran una àmplia oferta de cotxes, furgonetes i motos d’ocasió, seminous, gerència i de km 0. A més, aquest any el visitant també trobarà una àmplia gamma de vehicles híbrids, híbrids endollables i elèctrics. D’aquesta manera el públic assistent tindrà en un sol espai tots els models d’automoció existents del mercat per poder comparar, preguntar dubtes i triar la millor opció que s’adeqüi a les seves necessitats.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fornells de la Selva, més de 460 cotxes i 150 motos estaran en exposició i venda, la majoria amb promocions i ofertes que ofereixen els expositors presents -la majoria, concessionaris oficials-, la qual cosa representa una garantia en el tracte i en el servei de postvenda. Tots els vehicles estaran revisats i garantits.

Degut a la paralització d’entregues de cotxes a nivell mundial que està patint el sector, és una bona oportunitat per trobar grans descomptes en els vehicles en estoc i, sobretot, entregues immediates. Tot i ser un espai exterior molt gran, l’Ajuntament recomana l’ús de la mascareta i els expositors es comprometen a tenir desinfectats tots els vehicles, mantenir la distància de seguretat i, en definitiva, complir amb les mesures sanitàries existents al moment.

Prem per veure més contingut per a tu