CaixaBank i la Cambra de Comerç de Girona renoven la seva aliança

L’acord de patrocini inclou l’organització de jornades formatives i accions de promoció internacional de les empreses del territori.

Josep Maria Gonzàlez i Jaume Fàbrega.

Josep Maria Gonzàlez i Jaume Fàbrega. / CaixaBank

Redacció

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Girona han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l'assessorament i la formació dels empresaris.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, i el director territorial a Catalunya de CaixaBank, Josep Maria Gonzàlez, inclou activitats comercials i financeres relacionades amb el comerç internacional, la sostenibilitat i la digitalització així com la millora de la competitivitat.

L'acord també preveu cursos per a la formació del personal responsable dels departaments d'exportació així com jornades i esmorzars de treball per exposar diferents novetats que vagin sorgint en el món empresarial.

Durant la signatura, el director territorial Catalunya de CaixaBank ha destacat "el suport de l'entitat financera a la cambra gironina i a les empreses del territori". Gonzàlez ha volgut posar en valor "el servei de l'entitat en l'atenció a les empreses de les comarques de Girona a través dels seus 3 centres d'empreses situats a Girona ciutat, Cassà de la Selva i Figueres, i també amb els 3 centres d'atenció a les pimes a Girona ciutat, Blanes i Figueres".

El president de la Cambra de Comerç de Girona, per la seva banda, ha agraït "el suport de CaixaBank que incideix en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització".