Segueix-nos a les xarxes socials:

Iberia, Vueling o Ryanair pagaran els vals dels vols anul·lats per la COVID

La Comissió Europea confirma el compromís de 16 aerolínies a reemborsar els bons imposats en pandèmia

Les setze principals aerolínies europees, entre les quals figuren Ibèria, Vueling, Ryanair, Air France o Lufthansa, s’han compromès a informar millor i a reemborsar els vals que van imposar als passatgers que van veure cancel·lats els seus vols durant la pandèmia, segons va anunciar la Comissió Europea. «La major part dels retards en els reemborsaments s’han eliminat i totes les aerolínies implicades s’han compromès a resoldre els problemes. És crucial per a restaurar la confiança dels consumidors i la recuperació del sector del transport aeri depèn d’això», va celebrar la comissaria de transports, Adina Valean.

L’anunci és el resultat del diàleg entre aerolínies, Executiu comunitari i autoritats nacionals de protecció del consumidor. «Al principi de la pandèmia algunes aerolínies van imposar els vals als passatgers. Anaven en contra de les regles sobre protecció del consumidor. Vaig ser inacceptable. Després de la nostra acció conjunta la majoria d’ells hagin acceptat reemborsar els vals», va afegir el comissari responsable de protecció del consumidor, Didier Reynders.

L’acord inclou sis grans compromisos subscrits per Aegrean Airlines, Air France, Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Easyjet, Eurowings, Ibèria, KLM, Lufthansa, Norwegian, Ryanair, TAP, Vueling i Wizz Air.

Prem per veure més contingut per a tu