Segueix-nos a les xarxes socials:

Erik Mayol: «És un orgull haver creat un somni com Eurekakids»

L’emprenedor, protagonista del segon episodi del podcast Girona Valley, revela els seus plans després de deixar l’empresa de joguines educatives

Erik Mayol: «És un orgull haver creat un somni com Eurekakids»DdG

El segon capítol del podcast Girona Valley ja està disponible a la web de Diari de Girona i a les principals plataformes. El protagonista és l’emprenedor i empresari gironí, Erik Mayol, impulsor de l’empresa Eurekakids i que va anunciar la seva sortida com a CEO a primers d’any. Amb la seva dona, Marta Roget, van posar fi a una etapa de vint anys que considera «magnífica», aconseguint ser un model d’èxit com a expansió de franquícies -180 locals en 40 països- i oferint al mercat més de 10.000 joguines educatives.

Nous projectes

De la nostàlgia de l’adéu a començar una nova etapa a la seva vida amb l’esperança d’afrontar nous reptes i amb la mentalitat de sempre: perseguir els somnis que el motiven i que li permetin fer-ho des de les comarques de Girona. 

Amb la seva dona, han posat en marxa l’hotel Summum a Monells, un projecte que lidera Roget. Mayol, des de l’espai de coworking B&Co prepara acords importants i que vol anunciar en les properes setmanes. Emprenedoria, empresa, startups, fons d’inversió, finançaments... els ingredients de sempre que l’apassionen. 

Prem per veure més contingut per a tu