Erik Mayol: «És un orgull haver creat un somni com Eurekakids»

L’emprenedor, protagonista del segon episodi del podcast Girona Valley, revela els seus plans després de deixar l’empresa de joguines educatives

Erik Mayol

Erik Mayol / DdG

Redació

El segon capítol del podcast Girona Valley ja està disponible a la web de Diari de Girona i a les principals plataformes. El protagonista és l’emprenedor i empresari gironí, Erik Mayol, impulsor de l’empresa Eurekakids i que va anunciar la seva sortida com a CEO a primers d’any. Amb la seva dona, Marta Roget, van posar fi a una etapa de vint anys que considera «magnífica», aconseguint ser un model d’èxit com a expansió de franquícies -180 locals en 40 països- i oferint al mercat més de 10.000 joguines educatives.

Nous projectes

De la nostàlgia de l’adéu a començar una nova etapa a la seva vida amb l’esperança d’afrontar nous reptes i amb la mentalitat de sempre: perseguir els somnis que el motiven i que li permetin fer-ho des de les comarques de Girona. 

Amb la seva dona, han posat en marxa l’hotel Summum a Monells, un projecte que lidera Roget. Mayol, des de l’espai de coworking B&Co prepara acords importants i que vol anunciar en les properes setmanes. Emprenedoria, empresa, startups, fons d’inversió, finançaments... els ingredients de sempre que l’apassionen.