Segueix-nos a les xarxes socials:

CRÒNICA

Marta Madrenas fa una defensa i un reconeixement al món empresarial

L’alcaldessa de Girona, en un dels seus últims actes públics, reivindica el paper de l’empresa i la seva contribució a la societat

Marta Madrenas fa una defensa i un reconeixement al món empresarialMARC MARTÍ FONT

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas va voler ser present també en aquesta present edició d’eWoman 2023 una mica especial també per a ella, ja que va protagonitzar un dels seus darrers actes públics a la ciutat donat que, com és sabut, no es torna a presentar a les eleccions. Precisament Madrenas va fer referència a aquest fet durant l’obertura de l’acte. La primera figura municipal va mostrar-se il·lusionada per inaugurar un acte com aquest on es posa en valor i es reconeix la feina feta per dones i ponents que són referents i inspiradores en els seus àmbits professionals.

Primer de tot, l’alcaldessa -que per compromisos no havia pogut estar present a les darreres edicions de l’eWoman, tal com ella mateixa va recordar- va manifestar que el que aporta diferència en un país és l’esperit emprenedor i, les dones, hi tenen un paper molt destacat i important. En la construcció de tot país les dones i el valor que aporten a les empreses es converteixen en elements fonamentals, segons va posar de manifest.

L’alcaldessa de Girona va fer una aposta ferma i clara per l’empresa i per la seva contribució a la construcció de qualsevol societat. «Sense les empreses no hi hauria llocs de treball i sense empreses les administracions tampoc podríem recaptar impostos per a després posar en marxa polítiques socials», va assenyalar. De fet, va considerar que les administracions soles no poden executar polítiques socials per a la ciutadania.

Compartir l’eficàcia

Madrenas va insistir molt en el fet que les empreses són «imprescindibles» per a la creació de riquesa i per a l’estat del benestar. Sense empreses no es podrien crear les bases d’una societat. I sobre la contribució de la dona en el món empresarial, l’alcaldessa va voler deixar molt clar que està demostrat que quan els consells d’administració són mixtos i compartits l’eficàcia i el rendiment empresarial és millor, s’aborden millor els reptes i es contribueix també a una millor societat.

Prem per veure més contingut per a tu