Segueix-nos a les xarxes socials:

Estudia gratis aquest setembre amb aquests cursos gratuïts del SEPE

Com és habitual, el SEPE llança nous cursos gratuïts per a aturats

Estudia gratis aquest setembre amb aquests cursos gratuïts del SEPEJORDI COTRINA

Si estàs desocupat, és important que et mantinguis actualitzat en coneixements. Actualment, molts sectors professionals exigeixen comptar amb formació professional o semiprofessional, i per a això és imprescindible realitzar cursos específics del camp al qual et dediques. Almenys el Servei d'Ocupació Pública Estatal (SEPE) reconeix la importància d'aquesta circumstància i posa a la teva disposició cursos gratuïts que pots començar a realitzar a partir del setembre de 2023.

Cursos gratuïts i presencials del SEPE

Són aquells que requereixen que acudeixis al centre de formació que coopera amb el SEPE per a impartir el curs. En destaquen alguns com a 'Tècniques de maquillatge i consultoria per a núvies' o 'Reparació de dispositius mòbils'. Si ets informàtic, apunta't a 'Dissenys de llocs web amb enfocament en usabilitat'.

Cursos gratuïts en línia del SEPE

Si prefereixes quedar-te a casa fent el curs (però perdent la possibilitat de fer contingut pràctic), tens cursos d'anglès orientat al sector turístic, per a aprendre a utilitzar Excel o per a desenvolupar aplicacions mòbils. Són cursos molt teòrics, però de coneixements generalistes que et permeten entrar de ple a un sector completament nou per a tu.

L'oferta de cursos s'actualitza tots els mesos, per la qual cosa en cas de no trobar-ne cap que t'interessi, pots provar sort a l'octubre.

Prem per veure més contingut per a tu