Estudia gratis aquest setembre amb aquests cursos gratuïts del SEPE

Com és habitual, el SEPE llança nous cursos gratuïts per a aturats

Si estàs desocupat, és important que et mantinguis actualitzat en coneixements. Actualment, molts sectors professionals exigeixen comptar amb formació professional o semiprofessional, i per a això és imprescindible realitzar cursos específics del camp al qual et dediques. Almenys el Servei d'Ocupació Pública Estatal (SEPE) reconeix la importància d'aquesta circumstància i posa a la teva disposició cursos gratuïts que pots començar a realitzar a partir del setembre de 2023.

Cursos gratuïts i presencials del SEPE

Són aquells que requereixen que acudeixis al centre de formació que coopera amb el SEPE per a impartir el curs. En destaquen alguns com a 'Tècniques de maquillatge i consultoria per a núvies' o 'Reparació de dispositius mòbils'. Si ets informàtic, apunta't a 'Dissenys de llocs web amb enfocament en usabilitat'.

Cursos gratuïts en línia del SEPE

Si prefereixes quedar-te a casa fent el curs (però perdent la possibilitat de fer contingut pràctic), tens cursos d'anglès orientat al sector turístic, per a aprendre a utilitzar Excel o per a desenvolupar aplicacions mòbils. Són cursos molt teòrics, però de coneixements generalistes que et permeten entrar de ple a un sector completament nou per a tu.

L'oferta de cursos s'actualitza tots els mesos, per la qual cosa en cas de no trobar-ne cap que t'interessi, pots provar sort a l'octubre.