Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Immaculada Concepció de Lloret dissenya un dia al voltant del número pi

El col·legi commemora la jornada internacional de la xifra amb activitats que impliquen tot l'alumnat

L'Immaculada Concepció de Lloret dissenya un dia al voltant del número piddg

El col·legi Immaculada Concepció de Lloret de Mar va celebrar dijous el Dia internacional Pi (?) amb una sèrie d'activitats relacionades amb aquest número, que la vigília l'alumnat de sisè de primària va recórrer les classes per explicar què és.

L'elecció de la jornada, el 14 de març, té a veure amb la manera com els països anglosaxons escriuen els mesos, col·locant el número del mes per davant del número del dia; és a dir, 3/14, corresponent amb els tres dígits més representatius de la constant expressada en notació decimal. El 2009, el Congrés dels Estats Units va declarar oficialment aquest dia internacional relacionat amb les matemàtiques.

Al centre lloretenc, el Dia Pi va començar identificant els escolars amb el símbol ?, que se'ls va marcar amb un tampó. A primera hora, es va fer una fotografia amb els integrants de la comunitat educativa del col·legi Immaculada Concepció que van néixer un 14 de març: tres alumnes i una mestra. Una altra proposta va consistir en una caminada de 3,14 quilòmetres per als escolars dels cicle inicial i mitjà de primària, que va ser una cursa per als seus companys més grans, del cicle superior i de secundària obligatòria. Els uns i els altres duien un dorsal dissenyat per dues alumnes de sisè de primària. Després de l'activitat física, l'escola va organitzar un esmorzar «?cnic ?».

Prem per veure més contingut per a tu