Segueix-nos a les xarxes socials:

Gómez de la Serna encara no ha decidit si optarà per recollir l'acta de diputat

El diputat electe del PP per Segòvia, Pedro Gómez de la Serna, que va ser apartat de la campanya electoral per la seva suposada implicació en el cobrament de comissions a empreses espanyoles, no ha decidit encara si recollirà la seva acta, segons va declarar ell mateix ahir a Efe. En una breu conversa telefònica, De la Serna va assenyalar que es manté centrat en la seva defensa i va explicar que quan prengui la decisió de recollir o no l'acta ho farà públic.

Així, de moment, De la Serna, que encara ara manté el seu càrrec com a parlamentari en formar part de la Comissió Permanent del Congrés, va eludir fer declaracions sobre la seva situació i tot el que ha envoltat el cas. En la seva última roda de premsa, va atribuir la situació a «l'extorsió» d'un excomercial del seu despatx, que va amenaçar-lo -segons ell- davant la possibilitat de traslladar aquest assumpte a la premsa si no rebia diners a canvi.

Mentrestant, en paral·lel, el president provincial del PP, Francisco Vázquez, va explicar que a partir de la setmana que ve la Junta Electoral Provincial estendrà les credencials de diputats i senadors. Així doncs, Vázquez va voler optar per mostrar la seva confiança en què Gómez de la Serna renunciï i doni pas a la tercera de la llista, Marta Portes, que és la presidenta de les Noves Generacions del PP a Segòvia.

Des que va saltar la informació sobre la suposada vinculació de Gómez de la Serna amb el cobrament de comissions, per assessorar empreses espanyoles per poder fer negoci a l'estranger, diversos dirigents nacionals del PP li han demanat que renunciés a anar a les llistes i fins i tot van decidir apartar-lo de la campanya electoral del 20-D. Malgrat tot, De la Serna no va acceptar renunciar i és per això que el passat diumenge, a les eleccions generals del 20-D, va aconseguir revalidar el seu escó a la cambra baixa.

Prem per veure més contingut per a tu