Segueix-nos a les xarxes socials:

El PSC pretén millorar i incentivar el transport públic en autobús

L'alcaldable socialista, Sílvia Paneque, considera que cal fer un estudi rigorós del funcionament del servei

El PSC de Girona vol millorar el transport públic en bus a la ciutat i augmentar la bonificació social per fer-lo accessible a tothom. L'alcaldable socialista, Sílvia Paneque, considera que cal aplicar mesures per facilitar i incentivar l'ús dels autobusos a la ciutat.

El PSC considera que «cal fer un estudi rigorós del funcionament, de les freqüències i recorreguts de les línies d'autobusos a la ciutat, que es van posar en funcionament fa dècades i s'haurien d'adaptar a la demanda i noves dinàmiques dels gironins i gironines», va indicar Paneque. «Volem un model de transport públic accessible a tothom i apostar per l'augment de la tarifació social basada en la capacitat econòmica de les persones i famílies més vulnerables per garantir-ne l'accés», va afegir.

A través d'aquest estudi, els socialistes volen tenir «una diagnosi acurada de l'estat actual i de les mancances del transport d'autobusos urbans públic i revertir alguns dels problemes o demandes que hi ha sobre l'actual model». Paneque considera molt necessari renovar la flota d'autobusos, i fer-ho amb vehicles 100% no contaminants, ja que explica que la «mitjana d'antiguitat supera els 12 anys i això comporta dificultats tant per als usuaris com per als treballadors».

L'alcaldable socialista també va explicar que volen «recuperar les línies que ara estan en mans d'empreses privades i tornar-les a gestionar públicament per oferir un servei més eficient i que no comporti cap molèstia per a l'usuari a final».

Prem per veure més contingut per a tu