Jiménez (PSC) és investit de nou batlle de Platja d'Aro amb els vots de Junts i el BNC

En el mandat anterior el socialista també va ser alcalde amb un pacte tripartit amb ERC i la Vall d’Aro En Comú

Maurici Jiménez repeteix d'alcalde de Platja d'Aro

Maurici Jiménez repeteix d'alcalde de Platja d'Aro / ajuntament de Platja d'Aro

E.B.

El socialista Maurici Jiménez (PSC) torna a ser l'alcalde de Castell-Platja d'Aro. L'han investit aquest migdia els regidors del seu grup municipal del PSC (6), Junts (4) i els del BNC (2). En el mandat anterior, Jiménez també va ser alcalde amb un pacte tripartit amb ERC i La Vall d’Aro En Comú.

Els socialistes i Junts ja havien signat un pacte de govern entre les dues forces però durant el ple, el grup del BNC (Bloc Nacionalista Català) -la nova formació liderada per l'exalcalde Joan Giraut- malgrat trobar-se a l'oposició també ha votat a Maurici Jiménez durant el procés de votació del nou batlle.

El nou consistori està format per 17 representants de vuit grups polítics municipals: PSC (6 regidors) i Junts (4 regidors) i també s’estrenen BNC (2 representats), Partit Autònoms (1 regidor) i Vox (1 regidora) i es mantenen amb un representat ERC, SOM i La Vall d’Aro En Comú.

Projectes de mandat

El nou batlle electe en el seu discurs ha assegurat que des d'avui "reiniciem un comptador que ens posa per davant de quatre anys de nous reptes i oportunitats". Entre els seus eixos programàtics hi ha accions "que milloraran la vida i l’atenció dels nostres veïns, que faran més atractiva la nostra destinació turística i comercial, que promocionaran el nostre territori de forma sostenible i eficient, i que ens situaran com a pioners en una vila preocupada pel nostre medi ambient, on farem bandera de l’esport i la cultura", entre altres. També ha destacat que "el nou govern entenem la gestió local moderna". També ha destacat alguns projectes de cara al nou mandat com ara la reurbanització del passeig Marítim, la nova escola Fanals d’Aro, la novabiblioteca Mercè Rodoreda, la reurbanització de la Plaça Sant Pol, o la nova Llar d’Infants a Castell d’Aro. També considera que seran "capaços de resoldre tres grans reivindicacions històriques del nostre municipi: l’acabament del Passeig Marítim de Platja d’Aro fins a Port d’Aro; la renovació de les lluminàries públiques, i iniciar la reurbanització de les urbanitzacions que encara no han estat recepcionades per l’Ajuntament", segons ha informat el consistori.

Pel que fa al nou caritpàs, el formaran : Maurici Jiménez (PSC), alcalde, regidor de Seguretat Ciutadana, Serveis Interns i Comunicació. Imma Gelabert, 1a tinent d'alcalde, regidora de Turisme, Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació. Mònica Ríos (PSC), 2a tinent d'alcalde i regidora d’Acció Comunitària, Habitatge i Recursos Humans. Lluís Pujol (Junts), 3r tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda i Patrimoni. Josep Amat (PSC), 4t intent d’alcalde i regidor d’Urbanisme i Obres. Pilar Rojos (Junts), 5a tinent d’alcalde i regidora d’Activitats Econòmiques, Via Pública i Infància. Maria Blanco (PSC) regidora de Cultura, Tradicions i Educació; Marc Medina (PSC), regidor d’Esports i Salut; Daniel Riera (PSC) regidor de Serveis, Mediambiental i Benestar Animal; i Joan Amat (Junts), regidor de Joventut, Noves Tecnologies, Administració Digital i Mobilitat.