Segueix-nos a les xarxes socials:

Aprèn anglès com a Gran Bretanya sense sortir de Girona amb Slice of Britain

La reconeguda empresa britànica Slice of Britain porta els seus cursos durant el mes de juliol al Col.legi La Salle, per impartir el seu mètode British Living a alumnes de 1er de primària a 1er de l'ESO

Aprèn anglès com a Gran Bretanya sense sortir de Girona amb Slice of Britain

Després de l'èxit collit en l'edició anterior, la prestigiosa escola britànica Slice of Britain, tornarà a portar a Girona, el seu mètode British Living, recreant una veritable escola britànica, amb matèries variades (història, geografia, esports, teatre€) impartides per professors especialitzats, oferint un ampli ventall de vocabulari i coneixements, dins d'un curs dinàmic i divertit. El seu mètode ha demostrat la seva eficàcia a Anglaterra amb milers d'alumnes estrangers. Segons ens explica la Dra. Louse McGaughlin, directora pedagògica: «Molts estudiants ens pregunten per la possibilitat de seguir el nostre mètode "British Living" al seu propi país sense haver de viatjar a Gran Bretanya».

La Dra. Louise McGlaughlin (llicenciada en llengua i literatura anglesa, doctorada en lingüístiques aplicades, inspectora i formadora d'International House€) ha dissenyat un programa a mida per als alumnes introduint-los en una llengua estrangera i aconseguint resultats espectaculars. El pla educatiu es basa en conceptes que ja funcionen en altres parts del món, en les quals col·legis s'enfronten al repte d'integrar estudiants de diferents nacionalitats i cultures en una llengua d'estudi comú.

Saben que la millor manera d'aconseguir fluïdesa i confiança per al domini d'una llengua és començar el seu aprenentatge a una edat primerenca i en ser possible viatjant a un país de parla anglesa, estant immersos en l'idioma i la cultura anglesa. No obstant això per als alumnes més joves i per als seus pares passar dues o tres setmanes a l'estranger, en molts casos, no és factible. Per aquesta raó es traslladen durant el mes de juliol a Girona, amb l'objectiu d'oferir aquí el mateix rigor i serietat que a Gran Bretanya, de fet, seran professionals nadius seleccionats i formats per Slice of Britain, els que imparteixin classes en el Col.legi La Salle de Girona.

Finalment, els responsables de Slice of Britain, expliquen que després de visitar nombrosos col·legis a la comarca van optar pel prestigiós Col.legi La Salle, per la seva projecció europea i per la seva dedicació a l'ensenyament de qualitat.

Slice of Britain oferirà una xerrada informativa en el Col·legi La Salle de Girona, situat a C/ La Salle, 12 el dimecres 27 d´abril a les 18h.

El curs està obert a alumnes de tots els col·legis de Girona i voltants.

Podreu trobar més informació a la seva web www.sliceofbritian.org; en el telèfon 952 353 976 o en la següent adreça de correu electrònic david@bradenenglish.co.uk i també a la web del col·legi: www.girona.lasalle.cat.

Prem per veure més contingut per a tu