Segueix-nos a les xarxes socials:

CONTINGUT PATROCINAT

Recollir la comanda al Box de bonÀrea té premi

bonÀrea aplicarà automàticament un 10% de descompte en la primera comanda online que faci cada usuari per recollir al Box de Girona fins al 30 de novembre del 2019 · El servei és gratuït

Recollir la comanda al Box de bonÀrea té premi

Cada vegada és més freqüent la compra de productes frescos d'alimentació per Internet. Per falta de temps, les compres a través d'Internet són una constant en el nostre dia a dia, per aquest motiu bonÀrea ofereix serveis d'entrega de comandes a domicili, a botiga i actualment també el sistema gratuït Box online.

Fins al 30 de novembre, bonÀrea aplicarà automàticament un 10% de descompte a tots els clients en la seva primera comanda online per recollir al Box de Girona. Escull el dia i l'hora que vols recollir la teva compra a bonÀrea Online i en un màxim de 24 hores la tindràs al Box de forma gratuïta amb fins a 3 hores de marge per poder recollir-la. A Girona l'àrea de Box és a l'estació d'autobusos, al pis soterrani de la plaça Joan Brossa. La recollida de la comanda es pot fer de les 6 del matí a les 11 de la nit. L'accés al Box s'ha de fer a peu, però hi ha aparcament a la planta superior.

Què és el Box?

El Box és un dispositiu d'emmagatzematge i recollida dels articles prèviament demanats a bonÀrea online. El client efectua una compra a través de www.bonarea.com i pot recollir en el Box la seva comanda el dia i l'hora que triï. El tipus de comanda que es pot recollir inclou totes les temperatures, tenint en compte que el Box està format per compartiments de fred, sec i congelat.

Quins avantatges té el sistema bonÀrea online - Box?

  • Pots escollir entre més de 50.000 articles, molta més oferta de productes que a la botiga física amb només un clic.
  • És un servei totalment gratuït.
  • Còmode, ràpid i sense cues.
  • Disposa de compartiments amb tres temperatures (sec, refrigerat i congelat) per poder recollir qualsevol tipus de producte.
  • La possibilitat de recollir les teves comandes el dia i a l'hora que triïs.

L'empresa bonÀrea Agrupa compta amb una amplia experiència en el sector agroalimentari. Desenvolupa totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris.

Des de 1959 ha anat incorporant a l'estructura productiva empresarial i comercial tots els elements necessaris per realitzar una integració vertical i així tancar el cicle productiu complet del producte carni. La realització del cicle productiu complet ha esdevingut un repte per a tota l'organització.

Actualment duu a terme tots els processos, des del naixement de les aus i el bestiar, passant per la fabricació dels pinsos, la cria i engreix dels animals, el sacrifici, la transformació i l'elaboració dels productes fins a la seva distribució i la venda directa mitjançant les botigues, agrocentres, cash&carry i bonÀrea canal online.

Prem per veure més contingut per a tu