Segueix-nos a les xarxes socials:

Acusen un nen de 12 anys d'assassinar els seus pares i ferir els germans als EUA

Un nen de 12 anys d'edat d'un petit poble rural a Burlington, Colorado, ha estat acusat de presumptament matar a trets els seus pares i ferir de gravetat dos dels seus germans, segons informava ahir The Guardian en la seva edició digital.

La matança va causar una enorme commoció entre veïns i familiars, que veien la família com absolutament normal i profundament religiosa, com una mena d'exemple a la comunitat de veïns del poble.

Charles Long, de 50 anys, i la seva dona Marilyn, de 51 anys, van ser trobats morts per ferides de bala i dos dels seus set fills, Sarah, de cinc anys, i Ethan, nou, romanien en condició crítica per ferides provocades amb una arma blanca. Sarah, qui tenia importants talls a l'esquena i el coll, i Ethan, qui va rebre diversos trets i va patir talls a l'engonal, s'estan recuperant a l'hospital.

El fiscal Robert Watson ha de decidir si jutjarà el menor com adult o en un procés juvenil. "No vaig a prendre aquesta decisió sense meditar", va dir Watson. "Aquestes no són el tipus de coses que esperes que un nen de 12 anys faci", va afegir.

Prem per veure més contingut per a tu