Segueix-nos a les xarxes socials:

L'OTAN investigarà el bombardeig que va provocar almenys nou morts a Trípoli

L'atac, que també va causar més d'una vintena de ferits, va tenirlloc al barri de El Arada, ubicat als suburbis de la capital líbia

L'OTAN investigarà el bombardeig que va provocar almenys nou morts a Trípoliefe

L'OTAN va obrir ahir una investigació amb l'objectiu d'aclarir el bombardeig que va tenir lloc durant la matinada de dissabte a diumenge, que va acabar amb almenys nou persones mortes i més de vint ferits.

Així, en una primera reacció, l'OTAN va anunciar que ha obert una investigació sobre les "al·legacions" de les autoritats líbies per tal de verificar-ne la veracitat. En el comunicat, l'Aliança va assenyalar que "lamenta totes les morts" i que "està fent tot el possible per tal de protegir a la població civil de la violència del règim de Moammar al-Gaddafi".

Atac als suburbis de Trípoli

L'atac, dut a terme pels avions de l'Aliança Atlàntica, va tenir lloc al barri de El Arada, situat als ?suburbis de Trípoli. Segons van indicar unes fonts pertanyents a l'agència de premsa oficial Jana, tot citant al portaveu del govern libi, Moussa Ibrahim, les bombes de l'OTAN haurien caigut a un immoble de dos pisos habitat per dues famílies. Ibrahim també va assenyalar que cinc de les nou víctimes mortals, tres d'elles del mateix nucli familiar, habitaven l'edifici. Pel que fa a la resta de morts, aquests van perdre la vida en trobar-se en unes posicions pròximes al lloc del bombardeig.

El portaveu del govern libi va qualificar els atacs aeris de "barbàrie", i va afirmar que l'Aliança pretenia atacar directament els civils.

Prem per veure més contingut per a tu