Segueix-nos a les xarxes socials:

Política espanyola

El PP demana una altra vegada la dimissió de Rubalcaba

Els populars creuen que ha d'abandonar el govern espanyol perquè ja és oficialment candidat del PSOE

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha demanat aquest dilluns que el vicepresident i ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, abandoni el govern espanyol. Ho ha de fer, diu Pons quan Rubalcaba ja és oficialment candidat socialista, perquè la seva tasca com a responsable de govern no és compatible amb el càrrec de partit. La petició, diu González Pons, és "sensat, convenient i ho exigeix el joc net". "No pot seguir de vicepresident i ministre si és candidat", ha conclòs González Pons.

Després del Comitè de Direcció del Partit Popular, González Pons ha reclamat a Rubalcaba que abandoni els seus càrrecs institucionals ara que és oficialment candidat del PSOE. Els ministres estan per servir "els interessos dels espanyols i no els interessos propis", ha afirmat durant la roda de premsa.

"Per responsabilitat política i d'Estat, i per garantir el joc net en les eleccions, des del moment en que Rubalcaba és candidat del PSOE, pensem que no pot ser la persona que acumula més poder a Espanya després del president del govern", ha afirmat. Per tot això, ha sentenciat que "no es pot seguir sent vicepresident i ministre si és candidat".

Prem per veure més contingut per a tu