Segueix-nos a les xarxes socials:

El govern de Bildu a Sant Sebastià no programarà més curses de braus

L'alcalde de Sant Sebastià, Juan Karlos Izagirre, va afirmar que, "a dia d'avui", el govern municipal de Bildu "no té en compte en absolut" arribar a "cap nou acord" amb "cap empresa taurina" perquè les curses de braus se segueixin celebrant a la Setmana Gran de l'any vinent. L'equip de govern de l'Ajuntament donostiarra "comparteix al cent per cent el discurs antitaurí", segons el qual "el patiment animal no ha de convertir-se en espectacle públic", va explicar Izagirre.

En el balanç festiu que, prèviament, van fer també els grups de l'oposició, tant PSE/EE com PP van reclamar el manteniment de les curses de braus i van demanar a Bildu que no les suprimeixi, al mateix temps que el PNB va recordar que en els llocs on governa se celebren aquest tipus d'espectacles i que, en qualsevol cas, la qüestió ha de ser analitzada en termes de rendibilitat econòmica per a la ciutat.

L'alcalde de Bildu va indicar que "el debat "toros, sí o no" és enriquidor i saludable", si bé el govern local que presideix és antitaurí i no considera que "les curses de braus siguin eix vertebrador" de les festes.

Prem per veure més contingut per a tu