Segueix-nos a les xarxes socials:

Nou cas de brutalitat policial contra negres als EUA, aquesta vegada amb joves

Un nou cas de brutalitat policial ha esclatat als Estats Units. Aquesta vegada no hi ha hagut morts, però les imatges són prou eloqüents: un policia blanc de Kinney, a la ciutat de Dallas (Texas), treu la seva pistola per amenaçar diversos adolescents negres desarmats al mateix temps que agafa una noia i la posa amb el cap contra el terra mentre aquesta crida "truqueu a la meva mare!". L'oficial de policia ha estat suspès temporalment de feina i sou mentre es porta a terme una investigació.

Les circumstàncies de l'incident no han estat aclarides. Aparentment, la Policia va rebre una trucada perquè el grup d'adolescents estava molestant altres persones a la piscina. En total, 12 agents van acudir, però un va perdre totalment el control i va començar a cridar a ple pulmó als adolescents coses de l'estil de "poseu el cul a terra!" i "fora d'aquí!". Va ser llavors quan va agafar una nena de 14 anys i la va estirar a la gespa mentre amenaçava altres dos joves amb la seva pistola.

Tot l'altercat, que va ser gravat amb un telèfon mòbil, es va tancar amb un dels adolescents detingut i escenes de gran tensió entre policies i joves.

Prem per veure més contingut per a tu