Segueix-nos a les xarxes socials:

El Partit Popular aposta per endurir la llei perquè "qui la faci, la pagui"

La formació considera que cal contundència davant la corrupció i exigeix "exemplaritat" als càrrecs

El Partit Popular considera que la Llei i la Justícia han de ser contundents per garantir, en matèria de corrupció, que "qui la fa, la paga", i exigeix l'"exemplaritat" dels que han estat o són càrrecs públics del partit. En el bloc "L'Espanya que volem" del programa electoral popular presentat ahir, la formació subratlla el seu "ferm compromís de fer que la política torni a ser percebuda com una tasca digna i reconeguda per la seva utilitat social".

Per aconseguir-ho, el PP considera necessari "utilitzar tota la contundència contra aquells que cometen actes de corrupció i menyscaben la confiança dels espanyols", a més de "deteriorar" la imatge del nostre país.

En aquest sentit, el programa del PP conté que "tots els càrrecs del partit subscriuran una declaració de compromís" que suposarà l'adhesió als principis del partit, i incorporaran l'obligatorietat de cessament per als alts càrrecs encausats per un delicte de corrupció en el moment de l'obertura de judici oral, amb la consegüent suspensió i substitució en el càrrec públic.

Sense "ambigüitats"

Per la seva banda, la secretària general popular, María Dolores de Cospedal, va assegurar ahir que el seu partit no "va d'ambigu" com altres per veure si agafa els vots d'uns o d'altres perquè nosaltres, va assegurar, "diem clarament el que pensem". Cospedal va dir que el PP vol "que governi Espanya qui vulguin els espanyols, no qui vulguin els partits polítics en acords que després es facin en despatxos tancats".

Prem per veure més contingut per a tu