Segueix-nos a les xarxes socials:

Hillary Clinton venç per la mínima a Bernie Sanders en els caucus d'Iowa

S'ha imposat en els caucus més disputats de la història de l'estat per un marge molt escàs

L'exsecretària d'Estat dels EUA Hillary Clinton ha guanyat per la mínima el senador Bernie Sanders en els caucus d'Iowa celebrats ahir dilluns i s'ha convertit en la primera dona a guanyar aquesta cita electoral, segons ha anunciat avui el Partit Demòcrata el 100% dels recintes electorals explicats.

Clinton es va imposar a Sanders en els caucus més disputats de la història de l'estat per un marge molt escàs, amb el 49,86% enfront del 49,57% del seu rival.

La favorita demòcrata va evitar així una nova derrota a Iowa, com la de 2008 en què va quedar tercera enfront de Barack Obama, i Sanders va confirmar que la seva campanya representa un seriós repte per a Clinton, cosa que ningú esperava fa tan sols uns mesos.

"Estic tan emocionada de venir a Nou Hampshire després de guanyar a Iowa", ha dit avui Clinton l'inici d'un acte a Nashua, a Nou Hampshire, en el qual la governadora de l'Estat, la demòcrata Maggie Hassan, la va presentar com "la primera dona a guanyar en la història dels caucus d'Iowa ".

Prem per veure més contingut per a tu