Segueix-nos a les xarxes socials:

Vivint a tot drap amb targetes clonades

Dos detinguts per realitzar compres en línia i carregar viatges i hotels de luxe mitjançant aquesta estafa bancària

Dos homes de 30 anys veïns de Torrevieja (d'origen suec) i Aigües de Busot ha estat detinguts per, presumptament, utilitzar targetes bancàries clonades per realitzar compres per internet relacionades amb viatges i hotels de luxe a Espanya i França.

Segons un comunicat de la Guàrdia Civil, la quantitat estafada, de moment, arriba als 3.500 euros, encara que s'espera que apareguin més perjudicats.

A tots dos, que han quedat en llibertat amb càrrecs, se'ls imputa un delicte d'estafa bancària, per ús fraudulent de targetes ja que utilitzaven tant targetes de crèdit com de dèbit per nombroses compres en línia de diferents objectes en portals d'Internet, així com també allotjaments en hotels de luxe a Espanya i França i desplaçaments entre diversos països.

Els perjudicats d'aquestes estafes s'adonaven quan els arribava l'extracte de la seva targeta o la comunicació de la seva entitat bancària d'aquests pagaments, ja que les targetes sempre estaven en el seu poder, en haver estat clonades.

Fins ara s'han aclarit dues estafes, una realitzada a un veí de Callosa de Segura per valor de 2.910 euros i una altra a una persona resident a Las Palmas de Gran Canària per valor de 577,95 euros, tot i que la investigació continua oberta i es creu que apareixeran més víctimes.

El jutjat d'Oriola que instrueix la causa va autoritzar dos registres domiciliaris, un a Aigües de Busot i un altre a Torrevieja, localitat aquesta última lloc on s'han produït les detencions.

Els agents han intervingut en total quatre ordinadors portàtils, dos ordinadors de sobretaula, tres telèfons mòbils, dues targetes micro SD, una targeta SIM, un pendrive, una caixa forta tancada i nombrosa documentació sobre tramitació de correus postals.

Prem per veure més contingut per a tu