La companyia tecnològica Yahoo va assegurar que li han robat informació privada de «més de mil milions» de comptes i que no ha estat capaç d'identificar el responsable d'aquesta intrusió. Yahoo va explicar en un comunicat que es tracta d'un robatori d'informació diferent al que va registrar al setembre d'aquest any, quan va anunciar que havia patit la sostracció de dades privades de 500 milions d'usuaris.

La companyia considera que aquest nou atac dut a terme per una «tercera entitat no autoritzada» es va efectuar a l'agost de 2013. «Yahoo ha adoptat mesures per assegurar els comptes dels usuaris i està treballant estretament amb les forces de seguretat», establia la nota de premsa.

Entre la informació que podria haver estat sostreta dels comptes afectats hi hauria els noms dels usuaris, adreces de correu electrònic, números de telèfon, dates de naixement, contrasenyes, i preguntes i respostes de seguretat. Yahoo va dir que ha invalidat les preguntes i respostes de seguretat que no estaven encriptades.