Segueix-nos a les xarxes socials:

Sánchez: «Alguns poders volen trencar el meu projecte»

Patxi López assegura que «si ens seguim cridant tots dins del nostre partit, ningú ens escoltarà»

L'exsecretari general del PSOE Pedro Sánchez va acusar «alguns poders» de treballar amb l'objectiu de «trencar» el projecte polític amb el qual aspira a recuperar la Secretaria General del partit. En una publicació al seu perfil de Facebook, Sánchez va respondre a diferents informacions que li imputen una suposada reunió secreta amb ERC en què hauria estat el ja exsenador d'aquesta formació Santiago Vidal i en la qual s'hauria compromès a pactar la convocatòria d'un referèndum sobiranista a Catalunya.

L'exsecretari general del PSOE va explicar que des que va anunciar una trobada amb militants del seu partit a Sevilla -que se celebra avui- «vaig saber que no deixaria molts indiferents» i que «alguns poders no es quedarien quiets i intentarien trencar el projecte polític que molts volem per al PSOE».

Per part seva, el diputat basc i aspirant a la Secretaria General del PSOE Patxi López va defensar que es presenta a aquestes primàries per «unir el partit», tot afegint que «si ens seguim cridant tots dins del nostre partit, ningú ens escoltarà».

Prem per veure més contingut per a tu