Segueix-nos a les xarxes socials:

L'exalcalde d'Alcorcón va gastar 65.700 euros en banderes d'Espanya

El nou alcalde de Madrid en gasta 50.000 en només cinc mesos

L'exalcalde d'Alcorcón va gastar 65.700 euros en banderes d'Espanya

El nou govern municipal d'Alcorcón, format per PSOE i Unides Podem, ha denunciat que l'anterior alcaldia, encapçalada per l'actual conseller regional d'Habitatge i Administració Territorial, David Pérez (PP), va destinar 65.704 euros a la instal·lació de 21 banderes d'Espanya.

Pérez va promoure durant les dues legislatures en què va exercir com a alcalde (2011-2019) la col·locació de fins a 21 banderes d'Espanya: vint de mida mitjana i una de majors dimensions situada a l'entrada de la ciutat.

Dies abans de l'1 d'octubre de 2017, coincidint amb el refèrendum que es preparava a Catalunya, Pérez va regalar mil banderes d'Espanya a veïns del municipi amb la intenció de "mostrar el suport en la defensa de la unitat d'Espanya i el compliment de la nostra constitució"

Des del PP d'Alcorcón sempre han defensat l'ús predominant d'aquestes banderes com una forma de "reflectir l'amor, l'orgull i el respecte que tots els espanyols hem de tenir al nostre país i als nostres símbols nacionals", segons consta al programa electoral amb el qual es van presentar a les últimes eleccions municipals.

A Madrid, el nou alcalde destina 50.000 euros en 5 mesos a la compra de banderes

Fa uns dies, publico.es també avançava que el nou alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, havia gastat 50.244 euros en l'adquisició de banderes oficials durant els cinc primers mesos de mandat. Les dades es van obtenir del Portal de Transperència de l'ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu