Segueix-nos a les xarxes socials:

La mascareta només serà obligatòria en centres sanitaris, residències i farmàcies

A partir del 7 de febrer ja no s'haurà d'utilitzar en el transport públic

La mascareta només serà obligatòria en centres sanitaris, residències i farmàcies

Les mascaretes deixaran de ser obligatòries la setmana que ve també en establiments sanitaris com a òptiques o ortopèdies, a més d'en els transports públics, però caldrà continuar posant-les-hi en centres sanitaris i sociosanitaris i a les farmàcies.

Així ho ha traslladat als consellers la ministra de Sanitat, Carolina Darias, durant la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, que s'està celebrant aquest dijous i en la qual els està explicant els detalls del reial decret que portarà al Consell de Ministres dimarts que ve.

Segons informen a EFE fonts de l'Interterritorial, Darias ha aclarit que les mascaretes deixaran de ser d'ús obligatori, a més d'en els transports públics, en establiments sanitaris com a òptiques, centres d'audiometria o ortopèdies, on fins ara calia portar-les.

No obstant això, caldrà continuar posant-la-hi en centres de salut, hospitals, residències i altres centres sanitaris i sociosanitaris, siguin treballadors o visitants, així com en farmàcies.

La modificació de la norma que aprovarà el Govern dimarts que ve entrarà en vigor quan es publiqui en el BOE, previsiblement l'endemà.

Prem per veure més contingut per a tu