Segueix-nos a les xarxes socials:

Les platges de Santa Cruz tenen una visitant que roba les taules de surf

Les llúdrigues marines del sud estan en perill d'extinció i només en queden 3.000

La seva captura i trasllat es vol fer efectiu amb rapidesa per evitar mals majors amb els banyistes

Les platges de Santa Cruz tenen una visitant que roba les taules de surfPixabay - manfredrichter

Ara, anar a fer surf et pot sortir car! La llúdriga 841roba les taules de surf a les platges de Santa Cruz, Califòrnia. La llúdriga marina femella ja fa uns quants estius que agafa les taules de surf dels protagonistes de les platges californianes i se les enduu, però últimament, el seu comportament s'està tornant més agressiu i les autoritats marines estan començant a pensar a prendre mesures al respecte per evitar danys majors.

El 'Departament de Pesca i Vida Silvestre de Califòrnia' i 'l'Aquari de la Bahia de Monterey' han començat a prendre mesures per capturar a la llúdriga i traslladar-la a un lloc més segur per ella i pels banyistes.

Llúdrigues

La llúdriga 841 té 5 anys i està en perill d'extinció, per això és important poder-la capturar i portar-la a un altre indret on poder ser lliure i procrear. Les llúdrigues marines del sud han estat caçades furtivament i això ha suposat quasi, la seva plena extinció. El 1911 es va decidir crear mesures per protegir-les de l'ésser humà.

La nostra protagonista de l'article va ser criada en captiveri després de quedar-se sense pares i més tard, va ser posada en llibertat a la naturalesa, però ella mateixa ha decidit tornar a interactuar amb els humans. Normalment, això no succeeix així, però hi ha llúdrigues que senten una especial atracció pels humans, però la majoria senten por.

Prem per veure més contingut per a tu