Segueix-nos a les xarxes socials:

Márquez assegura que ningú de l'Espanyol li ha donat cap "ultimàtum"

L'entrenador de l'Espanyol, Bartolomé Tintín Márquez, va assegurar ahir que no ha rebut cap ultimàtum per part dels dirigents del club i que està convençut que els jugadors "ho donaran tot" aquest diumenge davant l'Sporting de Gijón.

"A mi ningú m'ha donat un ultimàtum i estic tranquil. Cal intentar aixecar l'ànim després de tres derrotes. Hem aixecar-nos i il·lusionar-nos amb vista a diumenge", va afirmar el tècnic. L'entrenador va reconèixer que la situació de l'equip "s'ha torçat" i que tots aquests esdeveniments l'estan fent madurar: "Això em fa saber on estem tots. Al principi, pots pensar que tot és de color de rosa i no és així. És una experiència negativa perquè no pensava que estaríem així".

En aquest context, va restar dramatisme a la reunió de dilluns entre el president Daniel Sánchez Llibre, el director esportiu, Paco Herrera, i el conseller responsable de la parcel·la esportiva, Germán de la Cruz. "Si fos la primera vegada que passés, pensaria que em volen fer el llit. Però això és futbol i no puc preocupar-me d'això. Res em pot fer desviar l'atenció. Els jugadors i jo tenim la consciència tranquil·la i farem tot el possible perquè això vagi bé", va insistir.

Així mateix va voler aclarir unes imatges registrades per les càmeres de TV3 quan pujava a l'autocar en les quals se'l sent comentar: "Fem pudor de mort". Segons el tècnic, les seves paraules estan tretes de context i en aquell moment estava parlant amb algun dels seus ajudants. "Estava fent una broma. No vull que cap soci en dubti: estic més viu que mai", va considerar l'entrenador, qui considera que està tenint tarannà per fer front a l'actual situació com el seu dia se'n van sortir Miguel Ángel Lotina i Ernesto Valverde.

Prem per veure més contingut per a tu