Segueix-nos a les xarxes socials:

Patinatge artístic

«Pas Obert» triomfa al català

El xou de Ricard Planiol va apuntar-se el Campionat de Catalunya i ara ja encara l'espanyol

La coreografia Pas Obert del CPA Olot segueix amb pas ferm cap a la disputa del Campionat d'Espanya de Grups de Xou que es disputarà el proper dissabte 13 de març a Pamplona amb l'únic objectiu de guanyar i aspirar a un nou Mundial.

Les noies de Ricard Planiol van superar ahir amb èxit el Campionat de Catalunya, encara que aquesta vegada les coreografies del Masnou i el Reus no van posar les coses fàcils a les garrotxines. Mou-te i mira'm, que combinava color i moviments atrevits, del conjunt barceloní, va recollir una puntuació de 90,80 punts; mentre que les tarragonines van sumar 88,40 amb Clonació: buscant la dona perfecta, un xou que versava sobre la comprensió moral i l'estima.

Dos rivals que van arrencar els aplaudiments dels 4.000 espectadors que omplien les grades del Pavelló Barris Nord de la Capital lleidetana. Quan va arribar l'hora de l'Olot, les vint patinadores van representar el xou que havia meravellat el Pavelló de Palau a finals del mes de gener. Un ball enèrgic on les olotines van simular com s'enllaçaven les canonades, representades amb tubs al voltant dels braços de les patinadores, fins a dirigir un raig d'aigua destinat a fer créixer una flor que apareixia al final del número.

Aquesta vegada, l'Olot es va endur una puntuació de 94,10, trenta dècimes menys que al campionat gironí, però suficient per guanyar.

El Bescanó acaba quart

El Bescanó, amb Jocs de Llapis es va endur la cinquena posició, tot just per darrere del Tona, i també serà present a Pamplona pel campionat espanyol; igual que el Salt, que amb Miratge va ocupar la setena plaça de la classificació. Les bescanonines presentaven un espectacle amb les patinadores disfressades de llapissos que fins i tot es feien punta amb unes maquinetes, mentre que les saltenques van mostrar una bonica coreografia amb tempestes d'aigua i vent.

Finalment, el CPH Olot (So de Cordes) a la novena plaça, el GEiEG (Visitants no desitjats), a la desena, i el Guixolenc (Negligència igual a cendres), a l'onzena, no podran competir a Pamplona.

Prem per veure més contingut per a tu