Segueix-nos a les xarxes socials:

Lloret de Mar

Miquel Molina, Esteve Fradera i Arcadi Alibés corren la prova

La cursa reuneix no només a estrelles de l'èlit, sinó que també s'hi donen cita esportistes d'altres disciplines

Miquel Molina, Esteve Fradera i Arcadi Alibés corren la provaaniol resclosa

Ahir al matí, l'Hotel Evenia Olympic Palace de Lloret de Mar era un rusc de persones enfundades en malles de licra, pantalons curts, samarretes estretes multicolor i sabatilles esportives que es disposaven a participar en La Sansi 4.

La tercera Sant Silvestre d'Espanya per darrera la Vallecana i la Barcelonina va reunir tot tipus de celebritats, esportistes i famosos units per l'atletisme i l'eclecticisme del seu organitzador: Josep Lluís Blanco.

Si altres anys hi havia hagut la presència de gimnastes (Gervasio de Ferr, Almudena Cid, Andreu Vivó), motociclistes (Javier Garcia Vico), triatletes (Marcel Zamora) o tennistes (Tommy Robredo), ahir els coneguts eren Miquel Molina (pilot DTM), Jessica Expósito (Batuka) que repetien d'altres anys, o Esteve Fradera (exjugador del FC Barcelona), que va acabar la cursa en la posicio 217 amb 19:40.

La representació atlètica sempre respon a la crida de Blanco i en aquesta ocasió hi van participar l'olímpic Miguel Quesada, sisè amb 15:03; el fondista Benito Ojeda, vuitè amb 15:12 o diversos atletes del FC Barcelona, el Pratenc, el Calella, l'Adidas Domingo Catalán o el Montornès.

En el pla mediàtic, els periodistes de Televisió de Catalunya Josep Maria Puig (227è amb 19:47), Xavier Bonastre (257è amb 20:00) i Arcadi Alibés (343è amb 20:46) van assistir un cop més a la cita de Lloret.

La gran quantitat de premis que dóna La Sansi va provocar que una Marge Simpson s'endugués el premi a la millor disfressa femenina i un Super Mario, en honor al 25è aniversari, el guanyés en masculina. Per edat, la franja es va moure entre els 78 anys del més veterà i els 4 mesos del més jove.

Prem per veure més contingut per a tu