Segueix-nos a les xarxes socials:

atletisme

Comença l'Europeu de pista marcat per l'operació Llebrer

Comença l'Europeu de pista marcat per l'operació Llebrerdiari de girona

Els atletes Luis Alberto Marco, Manuel Olmedo, Diego Ruiz, Juan Carlos Higuero, Ruth Beitia i Nuria Fernández lideren la selecció espanyola, formada per 36 esportistes (20 homes i 16 dones), que competirà en l'Europeu en Pista Coberta de París durant tot aquest cap de setmana. Es tracta de la primera gran cita després de l'operació Llebrer contra el dopatge, i on arriben amb l'objectiu de sumar la medalla 100. Nuria Fernández és la gran sorpresa de la llista.

Durant tot avui i des de les 10 a les pistes de l'Era de Cal Cigarro se celebraran activitats organitzades conjuntament pel Girona FC masculí i femení, englobades en el Dia del Bàsquet. Els participants disputaran tornejos 3x3, concursos de tirs lliures, triples. Les jugadores del Girona femení han confirmat que assistiran a les activitats.

La XXXI edició de la Volta Ciclista a Múrcia, del 4 al 6 de març, comptarà amb una participació de luxe amb Alberto Contador (Saxo Bank-Sungard), triple campió del Tour i vencedor en el Giro i la Vuelta, el rus Denis Mentxov (Geox-GMC), guanyador del Giro i la Vuelta i podi en la passada edició del Tour, i Carlos Sastre (Geox-GMC), campió de la ronda gal·la el 2008. D'altra banda, el madrileny hauria contractat l'advocat Jean-Louis Dupond (famós per la llei Bossman al futbol) per si de cas l'UCI decideix recórrer la sentència de la Federació Espanyola.

Prem per veure més contingut per a tu