L'Escala s'acosta al play-off amb una golejada (3-0)

Els anxovers derroten el Mollerussa amb contundència i igualen de punts el Prat per la promoció

Els jugadors de l'Escala celebrant el triomf en els vestidors

Els jugadors de l'Escala celebrant el triomf en els vestidors / FC L'Escala

Redacció

Redacció

L'Escala ja depèn d'ell mateix per fer la promoció a Segona Federació. Els anxovers han derrotat amb contundència el Mollerussa per 3 a 0 i han igualat els punts del Prat, l'últim equip que accediria al play-off i amb qui es veuran les cares d'aquí a dues jornades.

En un partit clau i contra un rival directe, els escalencs han encarrilat el duel al límit del descans gràcies a un gol de Pime. A la segona part, dues dianes de Josu amb deu minuts de diferència han sentenciat l'enfrontament. Tot i que l'equip d'Aday Benítez ja somia en disputar la promoció, avui han assegurat la permanència matemàtica a Tercera Divisió en l'any del debut.