Segueix-nos a les xarxes socials:

Raül Agné "Aquest equip té tot el dret a jugar malament algun dia"

El tècnic destaca l'"empanada" dels seus, però recorda que "no hem d'abaixar els braços"

Raül Agné "Aquest equip té tot el dret a jugar malament algun dia"huelva información

"No hem estat a l'alçada", deixava anar Raül Agné, visiblement descontent amb el que acabava de veure sobre la gespa del Nuevo Colombino. Derrota, i de les que fan mal. Si més no, l'emprenyada del de Mequinensa no era majúscula tot i el 4-0 en contra. "No puc retreure res als meus jugadors", una reacció que justificava, sobretot, al subratllar el "mèrit" que tenia caure després de tantes i tantes jornades sense cap mala notícia en l'expedient.

Fins a 10 jornades portava el Girona sense perdre. Un 2011 immaculat que ahir, a Huelva, va tacar-se amb una desfeta sense discussió. Com a mínim, per als jugadors i per al mateix Agné, que reconeixia sense pèls a la llengua que l'equip local havia estat "molt superior" i el "just vencedor" del matx d'ahir. "Aquest equip té dret a jugar malament algun dia", sentenciava l'entrenador blanc-i-vermell, abans de recalcar que els seus havien patit una "empanada" al Nuevo Colombino; cosa que "mai havíem sofert en el que portem de temporada"."No hem estat a l'alçada", repetia Agné, just abans de deixar ben clara la superioritat del rival: "No em queda altra cosa que felicitar el Recreativo perquè ha estat molt millor que nosaltres des del primer minut de partit. Sincerament, ha jugat amb tres marxes més i això s'ha notat al camp. Però no ens hem de fer mal ni fer sang d'això perquè, tot i ser un dia d'allò més dolent, ha estat la primera vegada que ens ha passat en el que portem de Lliga". El tècnic té clar que "és millor perdre un dia per 4-0 que no pas quatre dies per 1-0".

Es justificava el de Mequinensa, sobretot, perquè l'ensopegada arriba després d'una molt bona ratxa de resultats. "Que la gent miri els 10 partits anteriors i vegi com n'és de difícil d'aconseguir punts. Per això mateix, tot i perdre avui (per ahir), no hem d'abaixar els braços. Queda encara molta Lliga i els nostres números encara són d'allò més bons", recordava. Afegia l'entrenador que "sempre competim al dos-cents per cent, però no hem estat a l'alçada. Hem tingut una empanada i punt. Aquest equip té dret a jugar malament algun dia".

Del joc en si, Agné assenyalava que ja "als deu minuts" veia que "el partit no el tiraríem endavant ni volent"; ho veia, sobretot, perquè el Recreativo va saltar a la gespa "amb molta més intensitat". El tècnic va assenyalar, a més, el segon gol com "la clau" que acabaria decantant la balança a favor del conjunt andalús. No es mostrava gens sorprès pel rendiment que havia mostrat ahir el Recreativo, un equip ben a prop a la zona de descens. "S'hi jugava molt i té un molt bon equip. Només cal veure com empenyen i distribueixen el joc homes com Jordi Matamala i Jesús Vázquez", deia Raül Agné, qui s'havia sentit "molt a gust" en el seu retorn a Huelva, abans de desitjar tota la "sort" a l'equip que va dirigir la passada temporada: "Segur que agafaran una molt bona ratxa".

Prem per veure més contingut per a tu