caldes - st hilari 2-1

caldes. Marè, Gallego, Pérezagua, Zarra, Xicrès, Martínez, Díaz (Pablo), Pineda (Vacerizo), Arjona (Tortaló), Dacosta (Bertumeu), Cristian Pérez (Subirana). st.hilari. Puerto, Cañiz, Carles, Cudill, Marmi, Israel (Ostariu), Enric, Abel (Sejilla), Dot, Rosseny, Prat. Gols. 1-0, m.10, Pineda; 1-1, m.18, Dot; 2.1, m.59, Arjona. ?Àrbitre. Expósito Pedregosa. Va amonestar amb targeta groga pel Caldes en Xicrès, Cristian Pérez i en Pablo i pel Sant Hilari a l'Enric i en Prat.

El partit entre el Caldes i el Sant Hilari va ser igualat tot i que els locals van dominar lleugerament i van disposar de més ocasions. ddg

camprodon - vilamalla 0-0

camprodon. Edu, Garriga, Codina, Vila (David), Arimany, Prieto (Jorge), Karam, Oscar (Martí), Plana, Luque, Quetxa. vilamalla. Ruben, Pere, Pau, Sermi, Cardoso, Simon, Ruben C, Vila, Edgar, Dani, Ruben. ?Àrbitre. Lozano Pedrero.

Repartiment de punts a Camprodon on es va veure un partit força avorrit. Els locals van fer un partit fluix i no van tenir gaires ocasions. El fort vent no va permetre desenvolupar un joc gaire fluid i va ser difícil poder controlar la pilota. ddg

escala - abadessenc 1-0

escala. Bustins, Roca, Faura, Mir, Melero, Pau Ribas (Coque), Doran, Pagès, Manu, Èric, Jonas (Ferrer). abadessenc. Edu, Serra, Joan Carles (Posa), Toni, Pol, Edgar (Pajares), Miqui Espiñeira, Ivan, Miqui Soler (Ferran), Casas, Jose Luis (Illa). Gols. 1-0, m.46, Manu?Àrbitre. Caicedo Iglesias. Groga al local Coque i als visitants Ivan, Casas i Jose Luis.

Victòria per l'Escala que va merèixer els tres punts. Els locals van començar atacant però no van estar encertats. A la segona part, va arribar el gol de la victòria: una centrada de Pau Ribas, Jonas la toca amb el taló i la passa a Manu que va ser l'encarregat d'establir el marcador definitiu. ddg . ddg

bescanó - amer 3-1

bescanó. Dani, Johnny (Palomeras, Nene, Quer, Quintana (Recasens), Mató (Crous), Rubio, Robert (Narcís), Pitu Pujol, Fasull (Vallego). amer. Gurt, Quim (pol), Pitu, Xevi (Aleix), Pedro, Balla (Pau), Albert, Parra, Delgado (Ricky), Gabri. Gols. 0-1, m.23, Albert; 1-1, m.50, Robert; 2-1, m.80, Nene; 3-1, m.89, Crous. ?Àrbitre. Hidalgo Moreno. Va amonestar amb targeta groga als locals Rubio i Crous i al visitant Xevi.

El partit va tenir dues parts ben diferenciades. Durant la primera es va poder veure un bon Amer que es va avançar en el marcador. Però a la segona, el decorat va canviar totalment, amb l'entrada al terreny de joc de Narcís, com enllaç entre la defensa i lamitja, fent-se amos de la zona ampla. Mentre que per l'Amer, els canvis ordenats per la banqueta contraria, van descompondre l'entrellat tàctic, cosa que van saber aprofitar els de Gasca, per donar la volta al marcador i sumar els tres punts. ddg

lloret - tossa 3-1

lloret. Prado, Alberto (Àngel), Marc Soler, Manel Pujadas, Àlex Bertran, Chaves, Cuenca (Marcos), Batllosera, Ribas, Dani Cuerva (Bader), Pecci (Luis García) tossa. Parera, Sebas, Martí (Benito), Robert (Otger), Dani, Tissera, Juanpi, Sergio, Jorge Garro, Kuku, Gerard. Gols. 0-1, m.50, Kuku; 1-1, m.79, Àlex Bertran ; 2-1, m.88, Àlex Bertran; 3-1, m.92, Àlex Bertran. ?Àrbitre. Patiño Rico. Va amonestar amb targeta groca als locals Marc Soler i Ribas, i als visitants Parera, Sebas i Sergio. Va amonestar amb targeta vermella al jugador del Tossa, Tissera, per doble amonestació (m.42).

Victòria del Lloret en el derbi davant el Tossa per un marcador de 3-1. Els visitants es van avançar amb un gol de Kuku, però els gols d'Àlex Bertran, que va firmar un hat trick, van donar la volta al partit. ddg

st.gregori - quart 1-0

st.gregori. Donat, Kiko, Paco, Serra, Vilaró, Albert, Pau García (Berto), Manel, Pau Vilà (Grau), Bonilla (Costa), Carles (Sánchez). quarti. Vilanova, Campos (Canyades), Font, Ferdi, Iker (Navarro), Brice, S. Vilaró, Casellas, Martínez (Alexis), Víctor, J. Peñacoba. Gol. 1-0, m.39, Manel ?Àrbitre. Gómez Calcerrada. Va amonestar amb targeta groga als locals Donat, Kiko, Bonilla i Carles i als visitantsCampos, Brice, S. Vilaró i Casellas. Expulsat per targeta vermella: Casellas.

Bon partit de l'Agrupació davant d'un equip visitant molt conservador. En una de les poques oportunitats de la primera part, Manel va decidir culminant una bona jugada d'equip. Després d'aquesta victòria, l'equip local s'agafa al tren de la salvació. ddg

tordera - ef.bosc tosca 3-2

tordera. Albert Mateos, Serrat, Vila, Vieira, Jofra (Aleix), Vega (Álvaro), José Antonio (Tete), Pitu (Chino. Cristian), Marc, Sergio , Abraham. ef.bosc tosca. Arcadi, Albert, David, Sergi, Cesc, Palo (Reig), Jepi, Galo (Cros), Gil, Isaac, Jordi (Ventolà). Gols. 1-0, m.51, Chino; 1-1, m.52, Albert Mateos (p.p.), 2-1, m.75, Chino; 2-2, m.78, Cesc; 3-2, m.79, Aleix. ?Àrbitre. Font Portell. Va amonestar amb targeta groga a Jofra i Vila pel Tordera i pel Bosc de Tosca a Albert, Cesc i Arcadi.

La primera part del partit va ser molt igualada i disputada entre dos equips ben posicionats en el camp. A inicis de la represa, després d'un servei neutral, el Tordera li va entregar la pilota al porter visitant i aquest no la va agafar bé i va entrar dins la porteria. L'arbitre va dónar com a vàlid el gol. L'entrenador local va trobar adient que el més just és un gol a pròpia porta per tal de que el resultat sigués just. La segona part els locals van dominar més i van aconseguir emportar-se l'enfrontamente. ddg

jonquera - ripoll 1-1

la jonquera. Tibu, Budó, Jiménez, Dani O., André, Karim, Fernando (Paco), Alabert, Chiqui, Marquitos, Eladio (Rubén). ripoll. Aleix, Joan, Selles, Santi, Valldaura, Cavaller, Alexis (Aitor), Teti, Dani, Carrera (Gil),Salés. Gols. 1-0, m.24, Fernando; 1-1, m.27,Teti. ?Àrbitre. Ribas Serra. Va amonestar amb targeta groga per la Jonquera a Budó, Marquitos i Alabert i pel Ripoll a Salés.

Gran partit de la Jonquera que va dominar durant tot l'enfrontament i en l'única errada defensiva que va tenir el Ripoll va empatar. A la segona part, els locals van intentar en tot moment aconseguir el gol de la victòria però no va poder ser. Cal destacar la bona actitud del jugadors de la Jonquera respecte l'últim partit. ddg

bisbalenc - besalú 4-2

bisbalenc. Carol, Pifarrer, Caselles, Vidal (Tostal), Sergi Ramírez (Balufeu), José Ramírez, Bur (Bonet), Isma, Badesa (Enric Bou), Aisa, Porqueres. besalú. Àlex, Giró (Malagelada), Comes, Iván Ruíz, Nelson, Cànoves, Pol, Pujolar, Martí (Toti), Roger, Bernat. Gols. 1-0, m.14, José Ramírez; 2-0, m.21, José Ramírez; 2-1, m.47, Puijolà; 3-1, m.64, Devesa; 3-2, m.74, Vila; 4-2, m.76, Piferrer. ?Àrbitre. Ribes Vizcaino. Va amonestar amb targeta groga pel Bisbalenc a Piferrer, Caselles i Devesa i pel Besalú a Àlex, Giro, Comes i en Pol.

Victòria del Bisbalenc a casa contra el Besalú amb un resultat de 4-2. La primera part de l'enfrontament els locals van dominar i els visitants van fer un gol de penal. La segona part, el Bisbalenc va aconseguir sentenciar el marcador. Després d'aquest partit, el Bisbalenc s'allunya una mica més de la zona de perill. ddg