Segueix-nos a les xarxes socials:

Salvador Capdevila es perfila com el nou cap visible del futur Consell

L'advocat, que manté de fa anys una bona relació personal amb Josep Delgado, serà un dels pocs que continuaran a l'òrgan gestor de la SAE, on entraran cares noves en els propers dies

Salvador Capdevila es perfila com el nou cap visible del futur Consellmarc marti

La tensa reunió del Consell d'Administració del passat dijous va acabar amb tots els consellers posant el càrrec a disposició de Josep Delgado. Ara, el màxim accionista del club té la potestat de ratificar els actuals consellers o nomenar-ne de nous, però, entre els que no volen continuar i les cares noves que portarà l'empresari de Sarrià de Ter, els canvis poden ser molt nombrosos. Dels actuals consellers, Delgado a banda, un dels pocs que sembla tenir la continuïtat assegurada és l'advocat Salvador Capdevila que, en els propers dies, pot passar a tenir un paper rellevant com a nou cap visible d'un organigrama on tindran més pes persones vinculades a l'empresa de Josep Delgado, MRA. El director general del club, Joaquim Torrecillas, també seguirà en un càrrec on va arribar fa ben poques setmanes i entre els quals sortirien del consell noms com Alfons Moreno, Joan Carles Belmar, Josep Maria Vallbona i, fins i tot, el mateix president Ramon Vilaró encapçalen algunes de les travesses. Una aparent anècdota, com la desaparició de la pàgina web del club de la relació de consellers i d'executius del club, serviria per deixar clar fins a quin punt és propera una imminent reestructuració del Consell d'Administració. Un òrgan gestor de la SAE que, fins el passat dijous, tenia de cara a la llum pública nou membres: Josep Delgado, Ramon Vilaró, Joaquim Boadas de Quintana, Joan Carles Belmar, Salvador Capdevila, Josep Maria Vallbona, Antoni Miró, Alfons Moreno i Marc Casellas. El fins fa poc secretari del consell, Joquim Torrecillas, va agafar el relleu de Ricardo Carbonell en la direcció general del club deixant el seu càrrec de secretari a un fill de Salvador Capdevila.

En els propers dies, i tal com va publicar Diari de Girona el passat dijous, el club presentarà un ERO a instàncies d'una auditoria interna, cosa que podria provocar un nou moviment dins el club. Aquest cas pel que fa als treballadors completant un procés de canvi que canviarà el dia a dia del club tant en l'àmbit executiu com directiu.

Prem per veure més contingut per a tu